Вила "Горски Кът"

arts_blue_line
лагери  > летни  > Асеновград
представяне grey_line

В последните няколко години основен приоритет в дейността на Вила Горски кът е създаването на уникален детски лагер - детски туристически продукт, който  се превърна в номер едно на българския пазар.

НАЙ-ЯКИЯ ДЕТСКИ ЛАГЕР Е НА ВИЛА ГОРСКИ КЪТ - ИЗВИКАХА ДЕЦАТА

 

Защо избирате детските лагери на Вила Горски кът?

  • Ние Ви предоставяме напълно разработена анимационна програма с много и разнообразни игри и състезания.
  • При нас Всяко дете получава табло, в което събира точки по време на престоя си. Точките се събират, за да се стимулира участието на детето в игрите, състезанията, храненето и дисциплината. Събраните точки се сумират и така се определя победител на лагера.
  • Подбора на игрите е балансиран. Спазваме баланс  между полезни и забавни занимания, между екстремни - изпълнени с адреналин игри и арт дейности. Баланс между походи сред природата и чистия въздух и контактите в интернет пространството.
  • Условията, в които са настанени децата отговарят на всички съвременни изисквания, за да не бъдат откъсвани от домашния уют.

Ние, екипа на Вила горски кът, полагаме постоянни усилия да задоволим изискванията и на най-малките ни гости. Поради тази причина създадохме продукта ни наречен Приключенски лагер в планината. Идеята на този формат е да даде възможност на децата да се докоснат до природата по интересен за тях начин, да научат за планината и вълшебствата които тя крие под формата на игри, да разберат къде живеят мравките, как птичките свиват гнездата си, да разберат защо има разноцветни маркировки в планината и къде водят те. Заедно с нашите специалисти педагози и психолози, сме адаптирали детски тийм билдинг във формата на игри, чрез които децата се сплотяват в екип. Разделени на групи, те имат възможност да се борят за успеха на отбора си. Вариациите на игрите предразполагат всяко дете да се докаже в това, в което се чувства най-силно, да прояви умствени, или физически качества, за да осъществи индивидуалната си мисия и да допренесе за отборната.

Други летни лагери в Асеновград

 
Езиков детски лагер

Вила Горски кът представя: ESLAS Camp ЕЗИКОВ ДЕТСКИ ЛАГЕР - ПРИКЛЮЧЕНИЕ 29.07 - 04.08.2013 28.08 ...още

© 2018 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft