приложно изкуство

Ателие Марабу

arts_blue_line свързани магазини >
представяне grey_line

Всеки може да твори!
Заповядайте в Ателие Марабу – училище за дизайн и творчество!
Запишете се за урок и ни посетете в нашето уютно студио!


През есента на 2010 година Ателие Марабу стартира като първото българско училище за дизайн и изработка на бижута.  За да провокираме непрестанно вашите творчески сетива, от есента на 2014 година обогатихме програмата си с нови вдъхновяващи предложения за малки и големи. Щастливи сме, че с уроците ни имаме все по-голяма възможност да задоволим вашите артистични потребности и да ви приближим до заразяващата атмосфера на приложните изкуства!

По време на нашите делнични и съботно-неделни курсове ще научите различни техники за изработка на бижута, декоративни картички и кутийки. Освен предложенията за възрастни, в програмата  ще откриете уроци за деца от 8 до 12 години.

Всички участници в обученията на Ателие Марабу не само се забавляват, но и неусетно научават оригинални техники – как сами да направят модерни бижута и аксесоари, носещи лично послание, как да спретнат красива картичка или стилна кутийка.

По време на уроците за изработка на бижута ще се докоснете до качествените мъниста и материали на marabu.bg. Изключително лесно ще усвоите умения за работа с различни бижутерски уреди и инструменти, ще се запознаете с основните принципи на дизайна и теорията на цветовете. Курсовете за картички и декоративни кутийки се провеждат в партньорство с AMG Vision и Мария Генова. В отделните теми ще можете да си разясните всичко за картичките от А до Я, ще останете очаровани от възможностите за работа с различни инструмени, хартии и мастила.
Част от преподавателите на бижутерийни техники в Ателие Марабу са обучавани или понастоящем специализират в най-добрия британски тренинг център, а именно London Jewellery School. Членуваме професионално в мрежата на LJS от пролетта на 2012.

От самото създаване на училището до днес, всички наши уроци са безплатни. Заплащат се единствено материалите, необходими за изработка на моделите от съответния урок, както и печатните материали с подробни инструкции и схеми, детайлно илюстриращи  изучаваната тема. Необходимите уреди и инструменти за работа в рамките на часа са предоставени от нас. В края на занятието, всеки си тръгва с прекрасни, сътворени от самия него бижута, картички или кутийки, много нови знания и чудесни приятелства.
Дизайнерите и преподавателите на Ателие Марабу ще споделят с вас ценен опит и полезни съвети от всеки етап на дизайнерския процес и  стъпките в създаването на едно бижу, картичка или декоративна кутийка.
За вас остава удоволствието от това да направите със собствените си ръце ефектни модели, които бихте могли да подарите, продадете и разбира се – да запазите за себе си и да ги показвате с гордост.
 
Очакваме ви с огромно нетърпение! Нека заедно се потопим в завладяващия свят на творчеството!

Други школи по приложно изкуство в София

 
РОБОТИКА

В курсовете на „РОБОТИКА“ , децата усвояват ключови знания по програмиране, роботика, ...още

 
Детска Академия "Земята и децата"

В делничните дни, когато есента скъсява деня и времето захладнява, има място за игра и любопитство ...още

 
Мариолетка - Хоби Вселената на Креативността

Ние от Мариолетка се занимаваме с организиране на работилнички за направа на сапуни и свещи. ...още

 
Център за работа с изкуства "НЕО ГЕЯ"

ЦЕНТЪР ЗА РАБОТА С ИЗКУСТВА "НЕО ГЕЯ" предлага: Приложни изкуства ...още

 
Приключения от дърво

Приключения от дърво е работилница за собственоръчно направени играчки, украса и подаръци от ...още

© 2021 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft