моден дизайн

Арт-студио "Приказен Свят"

arts_blue_line свързани магазини >
представяне grey_line

Ателие

Обучението в ателието е за деца от 4 до 18 и повече години. Работа във всички жанрове и формати, използване на професионални художествени материали, както и възможност за участие в национални и международни конкурси и изложби.

Моден дизайн - за желаещите (над 12г.) да се занимават по тази специалност, ателието предлага основни познания по цветознание, подкрепени със сответните упражнения, проектиране на различни видове десени, модни графики и възможност за осъществяване в материал на някои от идеите.

Заниманията за всички се провеждат четири пъти месечно по два учебни часа, времетраенето на които е съобразено с възрастта на децата.

Създадените от децата произведения, остават за тях, освен в случаите на участия в изложби и конкурси, наградите от които, също остават за самите автори.

Условията за записване и обучение са посочени в молба по образец, която се попълва от всеки родител, желаещ детето му да посещава ателието.

Театър

Театър "Приказен свят" е създаден през 1995г., като театрална формация с директор Пламен Петков. На базата на класически детски приказки, съставът на театъра пресъздава, чрез живото актьорско присъствие, вечната борба между доброто и злото на достъпен за малки и големи език.

Роден е през 1957г. възпитаник на НАТФИЗ "Кр. Сарафов" специалност "актьорско майсторство" от класа на проф. Елена Баева.

Драматизира и поставя спектаклите за деца, в които и сам участва.

Други школи по моден дизайн в София

 
Fusion Academy

Иновативно преподаване и креативно учене Fusion Academy е частна академия, предлагаща ...още

 
Teaket Quilt Shop

Курс по плетене на 1 кука! Започваме да се учим на плетки на 1 кука! Курсът ще се проведе в 4 ...още

 
Учебен Център "Тара"

Организираме курсове по изящни и приложни изкуства за деца и възрастни , наред с курсовете за ...още

 
Национален Дворец на Децата

ШКОЛА ЗА АТРАКЦИОННИ ИЗКУСТВА Единствената в България школа по атракционни ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft