състезателни и латино- американски танци

Арт Студио "Деница"

arts_blue_line свързани магазини >
представяне grey_line

Арт Студио "Деница" отваря врати за нова, комбинирана програма в сферата на танцовото изкуство.

Програма за деца:

  • Детски танцов клас - 3 до 7 години;
  • Детски танцов клас - 8 до 12 години;
  • Тийнейджърски танцов клас – 13 до 18 години;
  • Детски "Йога" клас - 3 до 7 години;
  • Детски "Йога" клас - 8 до 12 години;

Ние работим в детски градини, училища и школи на територията на град София. Разполагаме с квалифицирани хореографи с педагогическо обраэование и голям опит в работата с малки деца. Специализираната програма за деца насърчава дисциплина, творчество и любов към танца. Нашата цел е да помогнем на всяко дете да достигне до най-високото ниво на своя потенциал. Ние се фокусираме върху правилната стойка, грацията, гъвкавостта, сценичното присъствие и артистичност, в различните стилове на танца (балет, латино, народни танци, характерни танци, зумба), нужни за развитието на малките танцьори. Методическият подход е различен за всяка възрастова група. Комбинираната танцова подготовка запознава децата с приликите и разликите в различните стилове. Така те сами могат да изберат своя път в "Царството на танца".

Ние ви предлагаме комбинирана програма състояща се от класически балет, латино танци, стандартни танци, народни танци, танци с персонажи или приказни герои и зумба за деца. Всички тези категории танци са включени в програмата на всяко дете. По този начин даваме на децата възможност да опитат от всичко и сами да изберат "своя танц".

- Заниманията с фолклорни танци целят да запознаят децата с българските национални традиции, палитрата от и движения и ритми на нашия фолклор.Тук се включват и характерни танци за другите народи (испанки, руско-цигански и т.н)

- В курса са включени различни видове стандартни (бални) и латино танци. Изучават се основни стъпки и фигури на Валс, Ча-Ча, Самба, Джайв, Салса и други. Чрез тях хореографите изграждат у децата добра пластичност, чувство за ритъм и свобода на движение.

- Класическия балет е основа в танцовото изкуство. Чрез него най-умело се изгражда грацията, и лекотата на движението у малките танцьори. Класическия екзерсис от своя страна развива баланса, гъвкавостта и правилната стойка на тялото.

- Зумба е най-новия стил танци, масово разпространен в чужбина, а в последната година набира много почитатели и в България. Зумба танците са базирани на аеробиката комбинирана с танцови елементи. Зумба обединява салса, меренге, хип-хоп, батука, бели денс, и други.Музиката е модерна, широко разпространена в целия свят. Движенията в Зумба са комбинирани и характерни за горепосочените стилове, изпълняват се с много динамик, солово или в блок. Голямото предимство на този стил е, че всяко дете изпълнява движенията според собствените си възможности, без това да се отразява върху цялостната визия на танца.

- Актьорското майсторство е един от най-важните компоненти на танцовото изкуство. Чрез него децата се превъплъщават в различни герои или предмети. Това от своя страна развива увереност и сценично присъствие на сцената. Ето защо ние разработваме тематичен танц с образи или цялостна сюжетна линия в рамките на един танц с различна продължителност в различните възрастови групи.

Други школи по състезателни и латино- американски танци в София

 
Танцувално студио "Класик М"

Танцувално студио "Класик М" е водеща балетна школа, посветена на най-малките ...още

 
Танцово училище Дъга Тийм

Танцов комплекс „Дъга тийм“ е създаден през месец януари 2015 г. от многократната ...още

 
Fight & Flow

Зала за бойни изкуства и танци в кв. Витоша. Провеждаме тренировки по айкидо, капоейра, самба ...още

 
Танцово студио Dance Relations

В студио за модерни танци Dance Relations, всеки независимо от уменията и възрастта си, може да ...още

 
Спортен Клуб Нео

Спортен Клуб “Нео” е създаден от професионални спортисти през есента на 2011г. Един от ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft