АРТ ВАКАНЦИЯ! Най-прекрасното лято с Арт клуб "Рояна"

arts_blue_line
лагери  > градски  > София
представяне grey_line

АРТ ВАКАНЦИЯ!
Ако сте дете или имате дете на възраст от 6 до 12-13 години, ако то обича да рисува, моделира, майстори, реже, лепи, мачка глина, създава модели за дрехи (или дизайн на коли например) и ако искате да намерите вълшебно творческо място за лятната ваканция, успяхте! Ателието на Арт клуб Рояна, ул. Цар Самуил 22 е Вашето място!

През цялото лято, 1 юни – 15 септември, от понеделник до петък, от 8.30 до 18 ч. това е царството на боите и четките. Заниманията се редуват - приложни и рисувателни, за да опитат децата цялото многообразие от техники и материали – от стъклопис и декупаж, през рисуване върху текстил, моделиране с глина, папиемаше, пясъчни релефи, работа с филц до рисуване с акрилни бои, акварел, въглен, колажи и др.

Вторник е денят за „Художествена академия“ – гледаме филмчета и репродукции с картини на известни художници, запознаваме се с тяхното творчество и стил на рисуване; това е нашето време за изучаване на история на изкството. Също така се учим и ние самите да рисуваме по наблюдение, от натура, като истински художници – как да подберем какво да включим в нашата картина, как да го подредим композиционно, как да направим перспективното изграждане, играта на светлина и сянка, всичко това става все по-лесно с всеки следващ път.

Всеки четвъртък имаме целодневно занимание извън ателието – отиваме на Витоша, в Коколандия, в Зоопарка, посещаваме конна база, ходим на боулинг, катерим се по изкуствени стени и се спускаме по въжени тролеи. Винаги в тези дни, освен спортното занимание, имаме и рисувателна задача, съобразена с мястото, където сме – може например да се учим как се рисува кон или да направим картина със събрани от нас листа и природни материали.

Всяка седмица имаме тема на седмицата и посещаваме изложби или ателиета на майстори – артисти (например, вълшебницата на шапките Ирина Сардарева, майстори – бижутери, запознаваме се с работата на сценографите, какво правят галеристите и др.)
Атмосферата в нашето ателие винаги е весела, със сигурност ще намерите много нови приятели, защото всички деца, които идват при нас, обичат да рисуват! Освен рисуването, ние играем и се забавляваме и когато стане 18 ч., направо не ни се тръгва и очакваме с нетърпение следващия ден!

Таксата за 1 ден е 25 лв., четвъртък - 35 лв. (включва транспорт и застраховка), при предплащане за цяла седмица (5 работни дни) – 120 лв., при предплащане на 4 седмици (20 работни дни – могат да не се ползват последователно) – 380 лв. Има вариант за топъл обяд по избор на детето, не с общо меню (заплаща се отделно според избора, около 3-4 лв./ден). Капацитетът на ателието е 20 деца, така че, ако искате да си осигурите място, запишете се предварително!
От тази лятна ваканция Арт клуб Рояна, съвместно с BBIL Center (Британско-Български Информационен и Езиков Център) организира арт-английска занималня – с два пъти седмично половиндневно интензивно обучение по английски език (с допълнително заплащане за английски език – 25 лв./седмица)
За въпроси и записвания – royana2008@gmail.com или телефон 0898/419775
 

Други градски лагери в София

 
Приключенски арт лагер с Танцувално студио "КА-Денс"

"Играта" е приключенски арт лагер за деца на Танцувално студио "КА-Денс" и ...още

 
Градски скаутски лагери

ГРАДСКИ ДЕТСКИ ЛАГЕРИ „СЛЪНЦЕ В МОЯТА РАНИЦА” 2014 - ЕДНО ЛЯТНО ВЪЛШЕБСТВО ОТ ...още

 
Детски лагер “Звезден отбор” 2017 – Академия Юнити

ДЕТСКИ ЛАГЕР “ЗВЕЗДЕН ОТБОР” 2017 Всяка година Юнити Академия организира ...още

 
Лятна академия към Детската академия на науките, изкуствата и спорта

Заниманията са съобразени с държавните образователни изисквания на МОН, но имат надграждащ ...още

 
Детски лагер по изкуствата и спорта

Лагер по изкуствата и спорта за деца 6-13г., организиран от СО Район "Студентски", ...още

© 2021 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft