Английски за деца в детски летен лагер LuckyKids

arts_blue_line
лагери  > езикови  > Банско
представяне grey_line

LuckyKids е летен детски международен лагер в Банско с обучение на английски за деца от 5 до 14 години. Организира се през Юни, Юли и Август.

Всички занятия, игри и дейности се провеждат на английски език, 24 часа в денонощието. Така, потапяйки децата в съответната чуждоезикова акустична среда, те възприемат езика много по-бързо и естествено.

Преподавателите са професионални, за които езикът е роден. Групите са от 10 деца. За всяка отговарят един преподавател и един аниматор.

Основната цел на LuckyKids е да осигури незабравима ваканция на децата ви, изпълнена с много игри и запомнящи се преживявания в планината. Същевременно те се обучават в езикова школа, от професионалисти, по специално разработена учебна програма, съобразена с индивидуалното ниво - начално или средно – на всяко дете.

Уверете се лично, че сме взели всички мерки за безопасност. Хотелът е проектиран и обзаведен за деца. Те никога не остават без надзор. Докато плуват, ги наблюдават трима души - спасител, учител и аниматор. В планината с децата са професионални водачи. Задължителна е употребата на каски и други предпазни средства. Всеки ден, когато пътуват към планината, ги придружава добре екипиран фелдшер.

Изберете 7 или 14-дневни курсове по английски за деца.
Предвидена е възможност за лагеруване без езиково обучение в LuckyKids. За тези лагерници аниматори организират забавления по предварителна програма във времето, когато останалите деца имат занятия.

Зимен LuckyKids
За нашите малки приятели - ревностните почитатели на зимните спортове, организираме и зимен детски лагер.
Периодът на провеждане е през февруари. Обучението е подчинено на същите правила и програми, както летния лагер.
Разликата е в това, че всички активности извън хотела са заменени с часове за ски. Ползваме пистите в Банско. Осигуряваме: групово обучение с правоспособни и квалифицирани инструктори, възможност за наемане на ски оборудване и трансфер от и до лифта. По време на ски обучението,  децата са разделени в групи според степента и уменията им.

Позвънете ни за всеки възникнал въпрос и ние ще ви отговорим изчерпателно и точно.

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft