Американски Спортни Лагери за Деца

arts_blue_line
лагери  > летни  > София
представяне grey_line

Американските Спортни Лагери (АСЛ) за деца предлагат една изключително богата и разнообразна програма от спортни занимания, развлекателни игри, езиково обучение и активна почивка за всяко дете.

Добре обучени и педагогично подготвени треньори и ръководители осигуряват ентусиазираното участие на децата във всекидневните занимания, след пиключването на които всяко дете се чувства шампион само за себе си.

Целта на Американските Спортни Лагери (АСЛ) е да допринесат за физическото развитието на децата, да обогатят мирогледа им, да развият и осъвършенстват езиковите им познания и създадат траен интерес към спорта и природата. Участието в разнообразни програми и развитието на различни умения осигуряват прекарването на едно незабравимо и вълнуващо лято. Всекидневните ни грижи и целево обучение превръщат всеки ден във вълшебно спортно приключение пълно с емоции, физически натоварвания и удоволствие от постиженията.

От стрелба с лък до занимания „сръчни ръце”, водни и занимателни игри, компютърна грамотност, спорт, разходки и походи сред природата, нашите програми дават на децата  възможност да създадат нови приятели, да придобият нови умения и да укрепнат физически, духовно и здравословно. Удовлетворението от множество постижения и щастливите мигове с нови приятели, сред чистият въздух и изобилното слънце на Родопите довеждат неминуемо до прекарването на едно...

... вълшебно и незабравимо лято за всяко дете!

 

 

Приложни изкуства, драма и тятър

обре балансирана, програмата възбужда интелектуалното и творческо развитие на децата. Разновидните проекти в областта на моделирането, бижутерията, керамиката и дърводелството, позволяват на децата не само да усъвършенстват своята сръчност, но и да експериментират и развиват своето въображение. Програмата включва правене на постановка подходяща за възрастта, изготвяне на декори, прослушване и избиране на „актьорите”, репетиции и представление в края на всяка лагерна смяна.

Вечерите на таланта, комичните изяви, танците и дискотеката са любими занимания след вечеря.

Нашите бази:

  • Доспат
  • Буйново
  • Триград

Други летни лагери в София

 
Приключенски програми от Мотен Спорт

ДАТИ: 30.05.2016, 06.06.2016, 13.06.2016, 20.06.2016, 27.06.2016, 04.07.2016, 11.07.2016, ...още

 
Приключенски арт лагер с Танцувално студио "КА-Денс"

"Играта" е приключенски арт лагер за деца на Танцувално студио "КА-Денс" и ...още

 
Лятна арт ваканция в Арт клуб Рояна

АРТ ВАКАНЦИЯ! Ако сте дете или имате дете на възраст от 6 до 12-13 години, ако то обича да ...още

 
Английски научи и природата обикни с "Мачирски Спорт"

Искате детето ви да учи английски през лятото, но в същото време да не го лишавате от ...още

 
Лятна занималня на Витоша от "Мачирски Спорт"

ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ за малки и големи приключенци Май- - септември Приключения без край в ...още

© 2018 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft