"Адвенчър Нет"

arts_blue_line
лагери  > летни  > София
представяне grey_line

Возене с лодки, каране на колела, посещение на водопади, къпане в минерални бани, организиране на палатков лагер, посещение на интересни села, запознаване с проекти за опазване на околната среда  /като проекти за опазване на хищниците в България, контакт с опитомен вълк и мечка, опазване на редките породи в България - каракачански овце, коне и кучета в село Влахи и др./, игри и забави...

Примерна програма за едноседмичен 7 дневен лагер: 
 
1 ден:  Сутринта тръгване от София с микробус за Кресненското ханче на 130 км от София. Пристигане след 14,30 часа. Почивка, хапване. Подготовка, екипировка, инструктаж за детски рафтинг. Спускане. Връщане на базата. Почивка. Къпане в топли минерални бани. Подготовка на палатковия лагер, разпъване на палатки с помощта на инструкторите. Организиране на огън, приготвяне на вечеря. Вечеря. Детско парти с възможност за свирене на инструменти - тъпан, кавал, тарамбуки, пеене на народни песни, хора. Нощувка на палатка.
2 ден:  Закуска на тревата. Преобличане и подготовка за разходката до каньона Шейтан дере на река Ощавска, приток на река Струма. Пристигане на водопадите, почивка, хапване, плаж. На връщане, монаване през минералните бани, къпане. Отпътуване с микробуса до палатковия лагер. Събиране на дърва, готвене на вечеря. Вечер на стихотворенията. Нощувка на палатка. 
3 ден:  Закуска на тревата. Събиране на палатковия лагер. Тръгване за село Влахи пеша - преход около 3 часа, почивки, обяд. Бусът ще ни чака там с екипировката. Пристигане, разглеждане на селото.  Подготвяне на бивака. Вечеря. Нощувка.
4 ден:  След закуска: посещение на църквата, запознаване с историята на селото, родното място на Яне Сандански. Почивка. Хапване. Организиране на игра - намери вълка и мечката. Игра за ориентиране с помощта на табелки и знаци, с помощта на инструкторите. Запознаване с проекти за опазване на околната среда  /като проекти за опазване на хищниците в България, контакт с опитомен вълк, опазване на редките породи в България - каракачански овце, коне и кучета/. Посещение на Влахинския водопад.  Почивка, вечеря, нощувка.
5 ден:  Закуска. Посещение на басейн, къпане, скачане. Почивка, обяд. Игри и забавления. Вечеря, Нощувка.
6 ден: Закуска. Инструктаж, подготовка и  провеждане на детски каякинг. Обяд. Посещение на басейн. Вечеря, нощувка.
7 ден: След закуска - прибиране на палатковия лагер. Обяд. Тръгване за София. 

Цена: 235 лв. на дете при група от 6 деца.
Цената включва: транспорт по целия маршрут, закуски, обеди и вечери, посочената програма, шофьор, гидове.

Осигуряват се професионални водачи с опит при работа с деца, транспорт, безопасна екипировка и медицинско лице, нощувка на бивак или хотел по желание, храна, застраховка. 
При лошо време настаняването ще е в частни селски къщички или хотел.

Други летни лагери в София

 
Приключенски програми от Мотен Спорт

ДАТИ: 30.05.2016, 06.06.2016, 13.06.2016, 20.06.2016, 27.06.2016, 04.07.2016, 11.07.2016, ...още

 
Приключенски арт лагер с Танцувално студио "КА-Денс"

"Играта" е приключенски арт лагер за деца на Танцувално студио "КА-Денс" и ...още

 
Покана за летни ваканции 2017 със Summerly!

През лято 2017  SUMMERLY  представя Nike футболни лагери с английски език в Англия ...още

 
Летен лагер в Пирин с Номадия

Летен лагер в Пирин /хотел Припеците, с. Годлево 31. 07 -05.08.2016г. Какво ще правим? ...още

 
Детски лагер “Звезден отбор” 2017 – Академия Юнити

ДЕТСКИ ЛАГЕР “ЗВЕЗДЕН ОТБОР” 2017 Всяка година Юнити Академия организира ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft